Το σαλόνι είναι το κέντρο του σπιτιού! Είναι το σημείο συνάντησης της οικογένειας, το μέρος που χαλαρώνουμε μετά από μια εξαντλητική ημέρα. Το σαλόνι, για να το χαιρόμαστε, εκτός από χαλαρό και άνετο πρέπει να είναι και σωστά οργανωμένο. Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πετύχετε αυτό, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την καλύτερη ιδέα! Τις συνθέσεις σαλονιού.

Ακόμα και δεν κάνετε κάποια συγκεκριμένη συλλογή αντικειμένων, θα ξέρετε πως τα βιβλία, τα περιοδικά, τα διακοσμητικά, τα ενθύμια αλλά και τα δεκάδες πράγματα που περνούν από τα χέρια μας στη διάρκεια της ζωής μας, είναι αρκετά για να δημιουργήσουν χάος στο σπίτι. 

Οι συνθέσεις είναι ιδανικές για κάθε σπίτι, καθώς προσφέρουν διακριτικό αποθηκευτικό χώρο, φιλοξενούν συσκευές όπως η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, βοηθούν στην άμεση οργάνωση ενός χώρου, ενώ  ταυτόχρονα προσδίδουν στιλ και χαρακτήρα στη διακόσμηση μας. 

Παρακάτω έχουμε 5 ξεχωριστές συνθέσεις,  για κάθε γούστο, για να βρείτε εκείνη που ταιριάζει στο δικό σας:


Σύνθεση τοίχου Best 


Επιπλοσύνθεση Best, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και λιτή γραμμή. Ιδιαίτερα στολισμένες λεπτομέρειες και inox στοιχεία , τονίζουν το μοντέρνο στιλ. Σχεδιασμένο από την ομάδα της Sofa.gr για να παρέχει λειτουργικότητα πέρα από την υψηλή αισθητική, με χώρους που θα καλύψουν τις όποιες ανάγκες έχετε και θα διακοσμήσουν το σαλόνι σας. Κατασκευασμένο από υλικά α' ποιότητας, με πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτό που θα ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες.Διαλέξτε ανάμεσα σε δρυ, οξιά ή καρυδιά, επιλέξτε χρώματα, διαστάσεις και τρόπο εξόφλησης για μια επιπλοσύνθεση που είναι σε πολύ προνομιακή τιμή.Σύνθεση τοίχου Fantasy

Σε όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων. Σχεδιάσαμε μια επιπλοσύνθεση με συρόμενη βάση, που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το μέγεθος και το σχήμα της σε γωνιακό, με μεγάλη ευκολία. Αν θέλετε να αλλάζετε τακτικά την διακόσμηση του σπιτιού σας, αυτή η σύνθεση φτιάχτηκε για σας. Με πολλούς χώρους αποθήκευσης και μοντέρνες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, η σύνθεσή μας θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να επιλέξετε ξύλο, χρώμα και διαστάσεις, που θα ικανοποιήσουν το προσωπικό σας γούστο και τις ανάγκες του χώρου σας. 

Μοντέρνα επιπλοσύνθεση, με ιδιαίτερα κουτάκια αποθήκευσης, για να τα στολίσετε όπως επιθυμείτε. Τοποθετήστε τα βιβλία σας, τα cd ή dvd σας ή απλά διακοσμήστε τα. Με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους που παίζουν σχεδιαστικά μεταξύ τους. Ένα έργο τέχνης για το σπίτι σας. Κατασκευασμένο με υλικά α' ποιότητας και σχεδιαστικά φροντισμένο από την ομάδα της Sofa.gr για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μια επιπλοσύνθεση που θα σας παρέχει απόλυτη λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική, δίνοντάς σας την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τον χώρο από κάτω, όπως εσείς επιθυμείτε!


Σύνθεση Domus
Μοντέρνα σύνθεση σε μοντέρνα γραμμή με λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους και κρυσταλιέρα με led λευκό φωτισμό. Συνδυασμός δρυ σε τεχνοτροπία ντεκαπέ και ανθρακί λάκας.


Σύνθεση Domus Small

Μοντέρνα σύνθεση σε μοντέρνα γραμμή με λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους και κρυσταλιέρα με led λευκό φωτισμό. Συνδυασμός δρυ σε τεχνοτροπία ντεκαπέ και ανθρακί λάκας.


Στην SOFA εδώ και 30 χρόνια εξελισσόμαστε συνεχώς. Ακολουθούμε τις τάσεις διακόσμησης, ενημερωνόμαστε για νέες τεχνικές και εκπαιδευόμαστε ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας! Ανακαλύψτε το ανανεωμένο site μας με μοντέρνο και εύχρηστο μενού για να κάνετε τις αγορές σας ακόμα πιο εύκολα.