Menu
Το Καλάθι σας

Εργοστάσιο Επίπλων


Η ιστορία της εταιρείας sofa.gr

.Ξεκινάει 40 χρόνια πριν όταν ο ιδρυτής της Νικόλαος Τριαντάφυλλος ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία να μαθαίνει την τέχνη της επιπλοποιίας.

.Με το τέλος της σπουδής κι έχοντας ξεκλειδώσει τα μυστικά της τέχνης του επίπλου επέλεξε να ανοίξει τα φτερά του και το 1987 ίδρυσε ένα μικρό εργαστήρι όπου σχεδίασε και παρουσίασε στην αγορά τα πρώτα του σαλόνια.

.Έπειτα με το μεράκι, την επιμονή του καθώς και την αμέριστη αποδοχή του κόσμου η μικρή αποθήκη κατασκευής σαλονιών εξελίχθηκε σε μια δυναμική οικογενειακή επιχείρηση που πλέον πρωταγωνιστεί στο πανελλήνιο τοπίο ως μια εταιρεία υποδειγματική και πρωτοποριακή.Πορεία
.Από το ταπεινό της ξεκίνημα η εταιρεία sofa.gr απαριθμεί προσφάτως δυο καταστήματα σε κεντρικά σημεία των Αθηνών ενώ το εργοστάσιο παραγωγής που εδράζει στο Περιστέρι έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
.Παρά την άνοδο της επιχείρησης ο πυρήνας της παρέμεινε οικογενειακός, γεγονός που καταδεικνύει τόσο τις αδιάρρηκτες σχέσεις των μελών της όσο και τις αξίες της που απορρέουν ακριβώς από αυτό τον χαρακτήρα.Αρχές
.Η εταιρεία sofa.gr είναι δυνατή όπως οι αδιάρρηκτοι κρίκοι μιας αλυσίδας και βλέπει μπροστά, προγραμματίζει σχέδια, ονειρεύεται και υλοποιεί. Με γνώμονα πάντα το ήθος και την πίστη ότι η κατασκευή και διάθεση επίπλων δεν είναι μονάχα μια εμπορική διαδικασία αλλά περισσότερο μια προσφερόμενη υπηρεσία..Διότι στην sofa.gr θεωρούμε ότι ένας καλός ύπνος σε κάποιο από τα κρεβάτια μας, μια οικογενειακή γιορτή σε ένα από τα σαλόνια μας, ένα ρομαντικό δείπνο σε μια από τις τραπεζαρίες μας δεν είναι κοινή υπόθεση. Συμμετέχουμε στην καθημερινή ζωή των τριάντα χιλιάδων πελατών μας και δημιουργούμε στιγμές. Αυτή είναι η μεγάλη μας αποστολή και το καθήκον. Μα πάνω απ’ όλα είναι ευθύνη. Ευθύνη, τα έπιπλα μας να στέκουν πάντα δίπλα σας, στις πιο σπουδαίες στιγμές, σαν τον πιο πιστό φίλο.ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ


Η Sofa.gr δεν είναι μια απλή επιχείρηση. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός.

Το εργατικό δυναμικό είναι το αίμα της εταιρείας μας, το κυρίαρχο και ζωτικό σημείο. Αναζητούμε τους καλύτερους και δίπλα στους εξειδικευμένους τεχνίτες προετοιμάζουμε τη νέα γενιά καταρτισμένων επιπλοποιών.

Η Κεντρική αποθήκη
.Είναι η καρδιά μας. Και για αυτό φροντίζουμε να της παρέχουμε τα καλύτερα συστατικά και κορυφαίες πρώτες ύλες. Ξυλεία ξηραντηρίου Α’ κατηγορίας, μηχανισμούς και εξαρτήματα blum, χρώματα vernilac κ.α. Επιπλέον έχουμε χτίσει ένα ισχυρό δίκτυο προμηθευτών ώστε να διασφαλίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση θα είμαστε πάντα λειτουργικοί. Η καρδιά μας έτσι, είναι πάντα σε φόρμα και έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε νέα πρόκληση.Η μονάδα παραγωγής

.Είναι το κεντρικό νευρικό σύστημα και αποτελείται από δύο επιμέρους τμήματα, την κατασκευή επίπλου και την δημιουργία σκελετών σαλονιού. Καθένα ξεχωριστά εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχει η κεντρική αποθήκη.
.Έχοντας λοιπόν στην διάθεση τους όχι μόνο τις κατάλληλες πρώτες ύλες αλλά αξιοποιώντας παράλληλα όλες τις τεχνολογίες αιχμής με τις οποίες είναι εξοπλισμένα, η παραγωγική διαδικασία, η φαντασία και η ποιότητα οδηγούνται σε νέα ύψη. Το κεντρικό νευρικό μας σύστημα μαθαίνει διαρκώς και εξελίσσεται. Υποστηρίζει και ακολουθεί τις διεθνείς τακτικές, τεστάρει νέες θεωρίες προκειμένου για κάθε σχέδιο επίπλου να καταλήξει στην πιο ενδεδειγμένη συνταγή αντοχής, πιστότητας και design. Οι αποδόσεις μας είναι μάλιστα τόσο αξιόπιστες ώστε μπορούμε και προσφέρουμε στην σειρά επίπλων Exclusive δεκαπενταετή εγγύηση στα σκελετά σαλονιών και δεκαετή για τα υπόλοιπα έπιπλα.   


Τμήμα εφαρμογής και τοποθέτησης υφάσματος (ταπετσαρία)

. Είναι το ήπαρ της επιχείρησης, τα έπιπλα και σαλόνια μας δέχονται την θερμή περιποίηση των πιο εξελιγμένων μεθόδων λουστραρίσματος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Τα υλικά βαφής πιστοποιημένα για την φυσική τους αντοχή εφαρμόζονται επί εκάστοτε προϊόντος σε έναν χώρο που έχει διαμορφωθεί στην ελάχιστη λεπτομέρεια ώστε να αναπτύσσονται οι αρμόζουσες κλιματικές συνθήκες στεγνώματος και ωρίμανσης.
Τμήμα Συσκευασίας

.Η κάθετη παραγωγή του εργοστασίου ολοκληρώνεται με το αμπαλάζ των επίπλων και την παράδοση τους στον χώρο του πελάτη δια μέσω του στόλου των ιδιόκτητων εταιρικών φορτηγών. Οι οδηγοί μας εξοικειωμένοι με τις συνθήκες φόρτωσης και συνοδείας του κάθε επίπλου αναλαμβάνουν την ασφαλή και έγκυρη προαγωγή τους στον τελικό προορισμό όπου τα τοποθετούν και τα ελέγχουν προκειμένου να εξαλειφθεί και η παραμικρή αστοχία. 
Επιτελικά στελέχη
.Την απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου διασφαλίζουν τα επιτελικά μας στελέχη (η ψυχή και τα μάτια). Καθώς η παγκόσμια μόδα μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς όπως ευθέως ανάλογα και η τεχνολογία το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης υπό την αμέριστη αιγίδα των ιδρυτών μελετά καθημερινά τις τάσεις και προτείνει λύσεις και ιδέες για την επόμενη σειρά προϊόντων ώστε να είναι εναρμονισμένες με τις Ελληνικές ανάγκες.


Διεύθυνση
.Τέλος, η ηγετική ομάδα, το μυαλό,  με την χρόνια εμπειρία της δεν σταματά να σχεδιάζει έπιπλα, με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την ικανοποίηση σας. 


Στόχος μας είναι όταν εισέρχεστε σε ένα κατάστημα της sofa.gr να κάνετε ένα σίγουρο βήμα στην ποιότητα.


Ελάτε στα καταστήματα μας είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες σας!