Η πιο αγαπημένη, τηλεοπτική «Μουρμούρα» επέστρεψε, την Κυριακή που μας πέρασε, στις οθόνες μας.
Η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις. Νέα και παλιά ζευγάρια, χωρισμοί, μετακομίσεις και πολλές ανατροπές είναι η συνταγή της ανανεωμένης σειράς «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» για τη φετινή σεζόν.
Βρισκόμαστε στον Οκτώβριο του 2023, έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που αφήσαμε τους αγαπημένους ήρωες πίσω μας. Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα, ο Άγγελος και η Βέλη ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή στο νησί μαζί με το παιδί τους - κάτι που δυσκολεύει πολύ τον Κανάτη.
Στη Θεσσαλονίκη, μετά τους χορούς και τα τραγούδια, για τη βάφτιση του εγγονού, μια σημαντική ανακοίνωση πέφτει σαν κεραμίδα στο κεφάλι της Ξένιας και του Μπάμπη. Τέλος, στον Πύργο, ο Ηλίας διαπιστώνει ότι η οικογένειά που έχει δημιουργήσει ίσως δεν είναι τόσο αρμονική όσο φανταζόταν.
Η SOFA έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να στολίζει με τις δημιουργίες της τα σπίτια των αγαπημένων χαρακτήρων της σειράς για ακόμα μία χρονιά. Για τη φετινή σεζόν επιλέξαμε έπιπλα που έχουν αγαπήσει οι πελάτες μας, όσο κι εμείς, έπιπλα με κύρος, υψηλή δημιουργικότητα και χαρακτήρα που ξεχωρίζουν! 


Ανάμεσά τους, το σαλόνι Prestige, με αφράτα μαξιλάρια, memory foam, που «γεμίζει» κάθε σαλόνι και μάς προσκαλεί να χαλαρώσουμε. Ένα ακόμα έπιπλο που διαλέξαμε, για την αγαπημένη μας σειρά, είναι το ξύλινο έπιπλο τηλεόρασης Open, που ταιριάζει σε κάθε είδος διακόσμησης, με το ζεστό του χρώμα και τον σύγχρονο σχεδιασμό του.


Ο γωνιακός καναπές Life, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι σχεδιασμένος για να δίνει ζωή σε κάθε σπίτι και για να χαιρόμαστε τη ζωή εντός του σπιτιού μαζί του. Με μηχανισμό ανάκλισης και άνετα μαξιλάρια που αγκαλιάζουν και ξεκουράζουν το σώμα.  Το τραπεζάκι Open, που συνδυάζει εξαιρετικό design με πρακτικότητα και εργονομία!


Ένα έπιπλο που δε θα μπορούσε να λείπει, είναι ο καναπές Nestos, με ζεστό σχεδιασμό, στρογγυλεμένα μπράτσα, που δίνει vibes ηρεμίας και χαλάρωσης σε κάθε χώρο, ενώ παράλληλα εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Τέλος, οι καρέκλες Open, που είναι ιδανικές για κάθε σπίτι, αφού έχουν baby friendly γωνίες, πολυτελή σχεδιασμό και μπορούν να τοποθετηθούν στο σαλόνι, την κουζίνα ή την τραπεζαρία. 

Βρείτε παρακάτω τα έπιπλα SOFA που «πρωταγωνιστούν» στην αγαπημένη σειρά και επιλέξτε τα για το δικό σας σπίτι:
Σαλόνι Prestige
Τραπέζι Open
Καρέκλα Open
Έπιπλο TV Open
Τριθέσιος καναπές Nestos
Πολυθρόνα Νestos
Γωνιακός καναπές Life