1. Απόλαυση για πολλά πολλά χρόνια . Κατασκευάζουμε οι ίδιοι τους καναπέδες μας στο ιδιόκτητο εργοστάσιο μας , χρησιμοποιώντας ξυλεία Α ποιότητας και υλικά διαλεγμένα ένα ένα στο χέρι.
 2. Μοναδικοί καναπέδες για μοναδικούς ανθρώπους. Οι καναπέδες μας είναι σχεδιασμένοι από εμάς και τους κατασκευάζουμε αποκλειστικά για τα καταστήματα μας.
 3. Απόλαυση χωρίς αναμονές.  Είμαστε 100% Ελληνική εταιρεία με Ελληνικά προϊόντα, η κατασκευή γίνεται από εμάς και οι παραδόσεις μας γίνονται με απόλυτη συνέπεια.
 4. Ξένοιαστε για τα επόμενα χρόνια . Οι καναπέδες μας καλύπτονται από 15 ετή εγγύηση, την μεγαλύτερη σε χρόνο στον χώρο τον επίπλων .
 5. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κατασκευάζουμε τον καναπές για τον καθένα από εσάς, στην διάσταση και στους χρωματισμούς που επιθυμείτε.
 6. Σίγουροι για τις επιλογές σας. Το έπιπλο που θα παραλάβετε θα είναι σίγουρα αυτό που έχετε επιλέξει, αφού στο ιδιόκτητο εργοστάσιο μας τηρούμε ποιοτικό έλεγχο για κάθε έπιπλο.
 7. Θα τα χαρούν και τα παιδιά σας. Είμαστε επιχείρηση που περνάει από γενιά σε γενιά,αφουγκραζόμαστε τον παλμό και τις δυσκολίες της αγοράς και θα είμαστε δίπλα σας έπειτα από πολλά πολλά χρόνια.
 8. Μαζί σας σε κάθε δυσκολία. Οτιδήποτε και αν συμβεί στα έπιπλά σας, υπάρχει η ομάδα μας για να σας βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 9. Πληρώστε όπως σας ταιριάζει. Έχουμε ευέλικτους τρόπους πληρωμής, διαλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.
 10. Παραλαβή στο χώρο σας. Η παράδοση γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας (εντός Αττικής).


  Αυτή είναι η δουλειά μας την αγαπάμε και στόχος μας είναι μέρα με την μέρα να γινόμαστε καλύτεροι!