Γιορτάζουμε 15 χρόνια λειτουργίας στο Ίλιον!

Διανύοντας 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στο κατάστημα μας στο Ίλιον, έχουμε έναν μοναδικό λόγο για εορτασμό! Πιστοί στην φιλοσοφία μας για ποιότητα και αξιοπιστία, σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας και να επωφεληθείτε απο την εκπληκτική προσφορά μας: για 15 μέρες, 15 επιλεγμένα προϊόντα θα διατίθενται με 15% έκπτωση. Είναι η τέλεια στιγμή να ανανεώσετε τον χώρο σας ή να προσθέσετε αυτό το ξεχωριστό κομμάτι που έχετε πάντα στο νου σας.
Τα επιλεγμένα έπιπλα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και γούστων, από κλασικά σχέδια μέχρι μοντέρνες γραμμές, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το τέλειο κομμάτι για τον χώρο σας. Ανακαλύψτε κομψούς καναπέδες, λειτουργικά έπιπλα σαλονιού, πολυθρόνες και κρεβατοκάμαρες που προσφέρουν άνεση και στιλ, όλα διαθέσιμα με έκπτωση για να εορτάσετε μαζί μας αυτό το σημαντικό ορόσημο.

Γωνιακός καναπές Zen

Γωνιακός Prestige

Γωνιακός Life plus

Σαλόνι Zen

Σαλόνι Prestige

Μπερζέρα Denise

Πολυθρόνα - κρεβάτι Ethnic

Τραπεζάκι Prestige plus

Τραπεζάκι Prestige

Έπιπλο tv Zen

Τραπεζάκι Zen

Μπουφές Prestige


Τραπεζαρία Zen

Τραπεζαρία Prestige

Κρεβατοκάμαρα Cozy

Επισκεφθείτε τα κατάστημάτα μας για να δείτε από κοντά την εξαιρετική ποιότητα και τον σχεδιασμό των επίπλων μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Σας περιμένουμε!
  • Ίλιον , Θηβών 410  , 210-5789731
  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 488, 211-1828193