Είναι ο καναπές το σημαντικότερο σημείο του σπιτιού; Αναμφισβήτητα! 

 

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μια κουραστική μέρα, γυρνώντας στο σπίτι το πρώτο πράγμα που αναζητούμε με λαχτάρα είναι να βυθιστούμε στη θαλπωρή του καναπέ του σαλονιού μας!  

 

Γιατί όμως έχει τόση σημαντικότητα ο καναπές μας; Τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό; O καναπές είναι το έπιπλο εκείνο που αποπνέει την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που έχει ο κάθε χώρος αλλά και που καθορίζει το μοναδικό χαρακτήρα του σαλονιού. Η γωνιά εκείνη που περνούμε τον περισσότερο από τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι. Άλλα και πολύ περισσότερο είναι άποψη, ο καθρέφτης της αισθητικής και της προσωπικότητάς μας! Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι είναι μια δήλωση υπεροχής μέσα στο σπίτι μας 

 

Στον καναπέ θα απολαύσουμε τις πιο ποιοτικές ώρες της ημέρας μας:  Εκεί, θα υποδεχθούμε τους φίλους μας, θα μοιραστούμε στιγμές επικοινωνίας και χαράς με την παρέα, αλλά και εκεί που ζούμε τις πιο πολύτιμες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μέσα στο σπίτι. 

 

Για αυτό το λόγο καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι ο καναπές που θα κοσμήσει το σαλόνι δεν είναι -και δεν πρέπει να είναι- μια εύκολη υπόθεση ή κάτι που πρέπει να αφεθεί στην τύχη! Η επιλογή του καναπέ μας περιλαμβάνει μια διαδικασία που απαιτεί προσοχή και ψάξιμο.

 

Και εδώ ακριβώς έρχεται η πρόταση της sofa.gr για το νέο σας σπίτι! Έχοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της πολυετούς εμπειρίας και υψηλής τεχνογνωσίας στην κατασκευή και την σχεδίαση χειροποίητων επίπλων, στη sofa.gr δημιουργήσαμε με περηφάνεια μια πλουσιότατη γκάμα από καναπέδες που εκπληρώνει κυριολεκτικά κάθε ανάγκη. Για όλους εσάς λοιπόν που αναζητάτε ασύγκριτη άνεση, λειτουργικότητα και καλαισθησία, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, η sofa.gr σας έχει τη λύση! 

 

Εμείς στη sofa.gr πιστεύουμε ότι σε κάθε σπίτι, αξίζει το καλύτερο. Για το λόγο αυτό, η αποστολή μας είναι ξεκάθαρη. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε προσηλωμένοι στο να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε τους καλύτερους και πιο άνετους καναπέδες που θα κρατούν για μια ζωή - και το εννοούμε! Για αυτό είμαστε η μόνη εταιρία που προσφέρει γραπτή 15ετή εγγύηση. Όλες μας οι δημιουργίες χαρακτηρίζονται από υψηλή σχεδίαση και αισθητική, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των καλύτερων ξύλων και υλικών και τα ποιοτικότερα υφάσματα, με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. 

 

Όμως οι επιλογές που προσφέρει η sofa.gr δεν τελειώνουν εδώ! Πιστοί στο σκοπό να ικανοποιούμε και την πιο απαιτητική ανάγκη, σας προσφέρουμε πληθώρα δυνατότητων ώστε να επιλέξετε εσείς τις διαστάσεις, τα χρώματα και τα υφάσματα και να προσαρμόσετε τον καναπέ στο σαλόνι, σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες διαρρύθμισης και αισθητικής. 


Σας περιμένουμε λοιπόν από κοντά σε κάποιο από τα καταστήματά μας ώστε να συζητήσουμε μαζί κάθε ανάγκη σας, να ακούσουμε τις ιδέες σας και να σας παραδώσουμε τον καναπέ που πάντα προσδοκούσατε και να φτιάξετε το σαλόνι σας όπως το ονειρεύεστε! 

 

Ανακαλύψτε έναν κόσμο απέραντης απόλαυσης, αυτόν της sofa.gr και βυθιστείτε κυριολεκτικά μέσα του!