Οι ψυχικές και υλικές ανάγκες για μια άνετη ζωή, ένα σπίτι που μας "γεμίζει" αλλά και τα δεδομένα της σύγχρονης καθημερινότητας απαιτούν έξυπνες, πρακτικές όσο και καλαίσθητες λύσεις για τον χώρο μας. Μπορεί να μην έχουν όλοι την πολυτέλεια ενός μεγάλου χώρου όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμα και ένας μικρότερος σε μέγεθος χώρος μπορεί να περιορίσει τις ιδέες και τη δημιουργικότητα σας! Πάντα υπάρχουν έξυπνες και ευέλικτες λύσεις που θα σας επιτρέψουν να διαμορφώσετε έναν όμορφο χώρο στο σαλόνι σας με άνεση, λειτουργικότητα και ξεχωριστή αισθητική άποψη. Γιατί τελικά το ζητούμενο είναι ένα σπίτι που θα χαίρεστε να ζείτε σε αυτό, ακόμα και όταν τα τετραγωνικά είναι λιγότερα!

 

Εμείς στη sofa.gr γνωρίζουμε ακριβώς πως θα εκπληρώσουμε κάθε ανάγκη σας για κάθε χώρο! Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε έπιπλα που εκπληρώνουν αυτόν ακριβώς το σκοπό. Να παρέχουν άνεση, πρακτικότητα  και εργονομία, ώστε να  μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χώρο που έχετε αλλά και να αναβαθμίσετε τη ζωή σας μέσα στο σπίτι!

 

Δείτε λοιπόν τις παρακάτω προτάσεις μας και εμπνευστείτε! Επισκεφθείτε ένα κατάστημα sofa.gr και ανακαλύψτε τις άπειρες δυνατότητες που μπορούν να σας δώσουν τα έπιπλά μας. Θα δείτε ότι τελικά δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο να δημιουργήστε ένα υπερ-άνετο, φιλόξενο και βολικό σπίτι που να ακτινοβολεί προσωπικότητα και γοητεία!

 

 

Πρότασεις για το σαλόνι

 

Ο γωνιακός καναπές είναι πάντοτε μία εντυπωσιακή όσο και λειτουργικότατη επιλογή για τον ιδιαίτερο χώρο του σαλονιού. Είναι ένα έπιπλο ευέλικτο, που μπορεί να ταιριάξει με πολλές αισθητικές απόψεις κα να προσαρμοστεί σε διαφορετικά μεγέθη σαλονιού. Σε ενιαίους δε χώρους, είναι ένα έπιπλο που ουσιαστικά οριοθετεί τον χώρο διαχωρίζοντας το σαλόνι από τα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού.  

 

Αμφίπλευροι Καναπέδες: Τοποθετούνται παντού!

 

Μια λύση γωνιακού αμφίπλευρου καναπέ είναι πάντα χρήσιμη και σας διευκολύνει, ιδιαίτερα για σας που "πονοκεφαλιάζετε" για το πού θα τοποθετήσετε τον καναπέ σε έναν περιορισμένο χώρο. Επιλέγοντας αμφίπλευρο καναπέ, έχετε αυτομάτως πολύ μεγαλύτερη ευχέρεια για να αποφασίσετε για τη διαρρύθμιση του σαλονιού σας εφόσον μπορεί να τοποθετήθεί σε οποιαδήποτε γωνία του χώρου.

 

Ο καναπές Status είναι από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια αμφίπλευρου καναπέ της συλλογής μας! Τοποθετείται στην γωνία που σας εξυπηρετεί και διαθέτει μεγάλα και εκμεταλλεύσιμα καθίσματα. Το καλύτερο; Κατασκευάζεται στις διαστάσεις που επιθυμείτε, καθώς επίσης μπορεί να προστεθεί μηχανισμός κρεβατιού.

 

 

Άλλη μια εξαιρετική λύση αμφίπλευρου καναπέ, είναι ο Fox που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητα και την άψογη λειτουργικότητά του.  Ένας καναπές που προσαρμόζεται στον σχεδιασμό κάθε χώρου και που κυριολεκτικά θες να βυθιστείς μέσα του!

 

 

 

 

 

Πολυμορφικοί Καναπέδες: Πολυδιάστατοι και πολυχρηστικοί!

 

Οι πολυμορφικοί καναπέδες είναι σχεδιασμένοι για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας αλλά και να αναδεικνύουν τον τρόπο ζωής σας μέσα στο σπίτι. Ένα έπιπλο ευέλικτο, που προσαρμόζεται εύκολα σε όλους τους χώρους και που καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες απαιτήσεις για πολυχρηστικότητα και άνεση!

 

Ο καναπές Καραμέλα με το ξεχωριστό σκαμπό, σας προσφέρει αμέτρητους συνδυασμούς για την διαμόρφωση του σαλονιού σας σε χώρο άνεσης και αισθητική άποψης! Σας παρέχουμε την δυνατότητα παραγωγής του σε σετ τριθέσιου και διθέσιου καναπέ και φυσικά, συνοδεύουμε την υψηλή ποιότητα του με γραπτή εγγύηση. Εντυπωσιακό μοντέλο που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά!

 

 

 

O Carrera είναι ένας πολυμορφικός καναπές που σας προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων για να εντυπωσιάσετε με την επιλογή και το γούστο σας. Σας παρέχει μια πληθώρα εναλλαγών ανάλογα τη διάθεσή σας. Αμφίπλευρης τοποθέτησης για να ταιριάζει σε όλα τα σαλόνια, φτιαγμένος από υψηλής αισθητικής, αφράτα μαξιλάρια που αγκαλιάζουν το σώμα. Μοναδικά ατού του, οι κρυφοί σύνδεσμοι, καθώς και τα ανατομικά καπιτονέ μαξιλάρια του, για να το χαρείτε χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Ένα ξεχωριστό σκαμπό, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στο μέσο του μοντέλου μας, εντυπωσιάζοντας φίλους και γνωστούς ή ακόμα και μακριά από το όλο σύνολο σαν μεμονωμένο κομμάτι.

 

 

 

 

Πολυμορφικά Τραπεζάκια Σαλονιού: Λειτουργικότητα που δε σταματά ποτέ!

 

Πόσες όψεις μπορεί να έχει ένα τραπεζάκι; «Άπειρες!» είναι η απάντησή μας. Ένα πολυμορφικό τραπεζάκι για το σαλόνι δεν θα σταματήσει ποτέ να σας εκπλήσσει ποτέ με τους αμέτρητους συνδυασμούς που προσφέρει, αλλά και την πολύπλευρη χρηστικότητά του.

 

 "Έξυπνες" αποθηκευτικές λύσεις, συρτάρια και ράφια, βοηθητικοί χώροι και καινοτομικός σχεδιασμός, είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό τραπεζάκι για το σαλόνι σας.

 

Τραπεζάκι σαλονιού Liv: Κομψότητα και Πρακτικότητα! Πολυμορφικό τραπεζάκι σαλονιού με τρεις σερβιτόρους για να διευκολύνει  την καθημερινότητά σας καθώς και σκαμπώ που ενσωματώνεται αρμονικά στο όλο έπιπλο.

 

 

Τραπεζάκι σαλονιού Dolce: Αμέτρητες λύσεις και απόλυτη λειτουργικότητα! Ένα έπιπλο που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις πιο απαιτητικές ανάγκες της καθημερινότητας, προσφέροντας μοντέρνο σχεδιασμό και καινοτομία!

 

 

Ένα τραπεζάκι σαλονιού που κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια με τις "έξυπνες" λειτουργίες του και που θα σας εντυπωσιάσει με την απαράμιλλη αισθητική του, είναι το Smart:

 

 

Και φυσικά μια από τις πιο δημοφιλείς δημιουργίες από την συλλογή μας, το τραπεζάκι Σύμβολο, μια δημιουργία που συνδυάζει μοναδικά την υψηλή αισθητική και το μοντέρνο design μαζί με άψογη λειτουργικότητα και πρακτικότητα!

 

 

Σας άρεσαν οι προτάσεις μας; Σας έχουμε πολύ περισσότερες και είναι εδώ, στα καταστήματά μας για να τις ανακαλύψετε! Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε σε ένα από τα καταστήματά μας και να συζητήσουμε τις ακριβείς ανάγκες σας, να μας μεταφέρετε τις δικές σας ιδέες και κατόπιν εμείς να σας προτείνουμε τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις για το σπίτι σας!

 

Άλλωστε ο σκοπός μας στη sofa.gr είναι σταθερά ο ίδιος: να σας προσφέρουμε έπιπλα που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα σας, που αναβαθμίζουν τη ζωή σας και που συμβάλλουν στην ευτυχία σας!