Η νέα μας πολυθρόνα «ΟPEN» χρησιμοποιήθηκε από την παραγωγή της εκπομπής, στη χθεσινή εκπληκτική εμφάνιση της Μπέτυ Μαγγίρα, όπου μεταμορφθώθηκε με επιτυχία στην Άντζυ Σαμίου και μάς χάρισε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.Το «Your Face Sounds Familiar», η αγαπημένη εκπομπή του κοινού, με φιλανθρωπικό σκοπό, δίνει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά! Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, επέστρεψε και φέτος με εκρηκτική διάθεση!Με μεγάλη χαρά,

η SOFA ανακοινώνει πως βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς της εκπομπής «Your Face Sounds Familiar».


Η πολυθρόνα «ΟPEN», με μοντέρνο σχεδιασμό και ανατομική κατασκευή, είναι η νέα δημιουργία της SOFA και αποτελεί ένα έπιπλο που θα λατρέψετε, αφού ο εξαιρετικός της σχεδιασμός και το απαράμιλλο στιλ της ταιριάζει σε κάθε σπίτι και σε κάθε γούστο.

Ο σκελετός της αποτελείται από μασίφ οξιά και κόντρα πλακέ θαλάσσης, ενώ το ύφασμα που ντύνει μοναδικά την πολυθρόνα είναι αποσπώμενο από τα μαξιλάρια, εύκολα επανατοποθετούμενο, για να μπορείτε να το καθαρίσετε όποτε θέλετε.  


Η καινούργια πολυθρόνα «ΟPEN» μπορεί να προσαρμοστεί στα δικά σας γούστα, αφού μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και το ύφασμα της αρεσκείας σας! Η πολυθρόνα «ΟPEN» καλύπτεται από γραπτή εγγύηση 15 ετών.
Αφεθείτε στην άνεση της πολυθρόνας «ΟPEN»!