Οβάλ άσπρη τραπεζαρία για μικρούς χώρους και καρέκλες από μασίφ ξύλο οξιάς.Τραπεζαρία Sky.   Δείτε λεπτομέρειες εδώ 


Πολλές φορές θα έχετε νιώσει πως το σπίτι σας είναι τόσο μικρό, που έστω και ένα μικρό αντικείμενο να τοποθετήσετε το σπίτι θα εκραγεί. Διαβάσαμε άρθρα για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι αναζητά ο κόσμος και τι παράγει πλέον μία εταιρεία, για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου. Είναι λογικό αφού υπηρετούμε το έπιπλο τόσα χρόνια, να έχουμε μεγαλύτερη γνώση από τη γνώση που ισχυρίζεται κάποιος που απλά διάβασε κάτι και το μεγαλοποίησε.


 


Ας σταματήσουμε για αρχή να μειώνουμε τους ανθρώπους και τις επιλογές τους ή απλά την κατάσταση που βρίσκονται.
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου περίεργο και κακό να ζείτε σε ένα σχετικά μικρό σπίτι.


 


Ας διώξουμε τώρα αυτή τη λογική!!!


Εάν όσο και να κουνάτε τα πράγματα από εδώ και από κει, δεν βλέπετε αλλαγή, τότε πρέπει να αλλάξετε κάτι εσείς, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν από μόνα τους. Το να πούμε σε κάποιον να βάλει αυτό το πράγμα εκεί, αυτό το πράγμα εδώ και να τον βάζουμε να παίζει με ένα έπιπλο, να το μετακινεί 100 φορές μήπως και βρει λύση δεν μας λέει τίποτα.
Ο χώρος δεν θα αλλάξει μαγικά από το πουθενά.
Υπάρχουν δύο λόγοι που ο κόσμος μένει σε μικρά σπίτια.
1. Τους αρέσει.
2. Δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα βγάλουν πέρα σε ένα μεγαλύτερο.


 


Ας αρχίσουμε από τα βασικά.


Εάν έχετε πολλές καρέκλες διώξτε όσες μπορείτε. Ένας καναπές μεσαίου μεγέθους με λίγες καρέκλες ή ένα τραπέζι μικρό με λίγες καρέκλες είναι η τέλεια λύση, πρακτική και απλή. Είναι κακή συνήθεια να κρατάτε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε. Σκεφτείτε, ειδικά ,αν μένετε λιγότερα από δύο - τρία άτομα σε ένα σπίτι, πως ένας καναπές θα μπορούσε να γίνει κρεβάτι και επίσης με ένα μικρό τραπεζάκι και λίγα σκαμπό, θα μπορούσε μία σχετικά μεγάλη παρέα να περάσει ατέλειωτες ευχάριστες ώρες.Τραπεζαρία Status Plus από mdf με καπλαμά δρύ και καρέκλα από μασίφ ξύλο οξιάς.Τραπεζαρία Status Plus.   Δείτε λεπτομέρειες εδώ 


Προσέξτε πολύ καλά τι εννοούμε όταν λέμε ότι πρέπει να αδειάσετε το σπίτι από τα άχρηστα πράγματα. Δεν λέμε να αδειάσετε όλο το σπίτι, άπλα λέμε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα αντικείμενα και τα έπιπλα στο χώρο σας. Οπότε κάντε οικονομία και βάλτε χρήματα στην άκρη και επενδύστε σε πρακτικές και οικονομικές λύσεις, για να μπορείτε να ζείτε με αξιοπρέπεια και χαρά στο σπιτικό σας. Αν αυτός είναι ένας χώρος στον οποίο θα μείνετε πολύ καιρό, πρέπει να χτίσετε το σπίτι σας με βάση τα δικά σας θέλω.
Για να μην δυσκολεύουμε την κατάσταση με πολλές και διάφορες λύσεις, θα χτυπήσουμε κατευθείαν στα προβλήματα που συναντάτε και δυσκολεύεστε να καταλάβετε…Πρώτο και βασικό πράγμα κάτι για το οποίο μπορεί να έχετε αδιαφορήσει και να μην έχετε καταλάβει, είναι το χρώμα στον τοίχο. Δεν κοστίζει πολύ να βάψετε εσείς τον τοίχο ή ακόμα και να ζητήσετε να το αναλάβει ένας μάστορας. Το χρώμα επιδρά στον ανθρώπινο νου πάρα πολύ και παράλληλα διαμορφώνει και το χώρο σας σε μεγάλο βαθμό. Πρέπει το χρώμα στον τοίχο να συνδυαστεί με τα έπιπλα και το χώρο που έχετε. Έχει σημασία εκτός από το χρώμα και το πόσο έντονο θα είναι. Θυμηθείτε: το χρώμα στον τοίχο παίζει σημαντικό ρόλο όπως επίσης και μία ταπετσαρία θα ήταν πολύ καλή ιδέα. Πίνακες ή γραφικά στοιχεία στους τοίχους, τονίζουν και διαμορφώνουν πολύ ωραία τους μικρούς χώρους.
Δοκιμάστε το!!

Αφήνουμε το χρώμα στους τοίχους και φτάνουμε στην πράξη και όχι στα λόγια.


Εάν αγαπάτε τη φύση και το περιβάλλον, γενικά το να τοποθετήσετε φυτά στο σπίτι θα σας κάνει να αγαπήσετε πιο πολύ το μικρό σας χώρο και πίστέψτε μας πως η φύση δημιουργεί στο σπίτι μία διαφορετική εικόνα. Αγοράστε μικρά έπιπλα τα οποία έχουν πολλές χρήσεις. Εάν έχετε παράθυρο ή μπαλκόνι, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι πρέπει να αφήσετε τον ήλιο να μπαίνει μέσα στο σπίτι και θα δείτε πως με λίγο φως το σπίτι θα μοιάζει εντελώς διαφορετικό. Βάλτε τα έπιπλα και τα αντικείμενα σε σωστές γωνίες, για να τονίσετε καλύτερα τα αδύναμα σημεία του σπιτιού.Τραπεζαρία Hairpin. Μοντέρνος σχεδιασμός τραπεζαρίας σε μοναστηριακό στυλ.Τραπεζαρία Plaza.   Δείτε λεπτομέρειες εδώ 


Πρέπει να κοπεί η συνήθεια του να σκέφτεστε πώς θα φαίνεται το σπίτι μου και να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς νιώθετε εσείς με το σπίτι σας. Είναι πλέον άσκοπο να προσπαθείτε να ζείτε σε ένα σπίτι που δεν νιώθετε σπίτι σας. Και αφού πλέον υπάρχει στη ζωή μας το οικονομικό θέμα και δεν μπορούμε πλέον να ζούμε  σε παλάτια, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να χτίσουμε το δικό μας μικρόκοσμο μέσα στο σπίτι μας. Να το διαμορφώσουμε έτσι ώστε μόλις μπαίνουμε στο σπίτι να σχηματίζεται ένα χαμόγελο!


 


Σε χώρους που ξεκουράζεστε και αναπαύεστε πιο πολύ, καλό είναι να μην έχετε ούτε πολλά έπιπλα ούτε πολλά αντικείμενα, αυτό γίνεται για τη δική σας ξεκούραση και ψυχολογία. Ένα από τα καλύτερα χρώματα που μπορείτε να βάλετε στο χρώμα του τοίχου είναι το άσπρο και το λευκό. Δημιουργεί γαλήνη αν μπαίνει το φως του ήλιου μέσα, θα νιώθετε λες και είστε στον παράδεισο. Το άσπρο χρώμα στο τοίχο είναι σαν ένα χαρτί Α4, το μυαλό δημιουργεί πάνω σε ένα κενό χαρτί, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς στο σπίτι σας. Κάντε το σπίτι σας ένα καμβά και διαμορφώστε τον με δικές σας πινελιές, πρέπει να αρχίσετε να ασχολείστε με το σπίτι σας. Είτε μεγάλο είτε μικρό η δημιουργία και η χαρά πρέπει να υπάρχει σε ένα σπίτι.


 


Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε πως τα καλύτερα έρχονται για εσάς.
Η φιλοσοφία μας είναι η αισιοδοξία και η ελπίδα για κάτι καλύτερο, γι΄ αυτό δεν αμαυρώνουμε την ελπίδα του κόσμου για μία καλύτερη ζωή.


 


Τραπεζαρίες για μικρούς χώρους.


Αναφερόμαστε στις μικρές τετράγωνες τραπεζαρίες με προέκταση.


Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος ο οποίος χρησιμοποιείται για πολλούς λόγους.
-Γεύμα φαγητού
-Επιτραπέζια παιχνίδια
-Διάβασμα
-Διάφορες εργασίες με τον υπολογιστή
-Μέρος για κουβέντα με την παρέα
...και άλλα πάρα πολλά πράγματα που κάνετε και περνάτε απεριόριστες ώρες σε αυτό.


Εμείς σας προτείνουμε τη δική μας τετράγωνη τραπεζαρία ΤΡ901-Νο15 με την οποία θα μείνετε άφωνοι, όταν δείτε την τριπλή προέκταση που παίρνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η τραπεζαρία έχει την άνεση να υποδεχθεί μεγάλο αριθμό ατόμων, χτισμένο με γερές βάσεις να αντέχει για πολύ καιρό και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Μία άλλη λύση είναι η οβάλ τραπεζαρία η οποία επειδή δεν έχει γωνίες βοηθάει απίστευτα στο να μην πιάνει χώρο στο δωμάτιο. Όλα τα έπιπλα μας είναι πρακτικά και λειτουργικά, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη!!Τραπεζαρία 901 Για μικρούς αλλά και μεγάλους χώρους καθώς διαθέτει τριπλή προέκτασηΤραπεζαρία Genova Δείτε λεπτομέρειες εδώ 


Σας δώσαμε μία διαφορετική ματιά για τους μικρούς χώρους. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε για να αξιοποιήσετε και να αγαπήσετε όσο μπορείτε καλύτερα το σπίτι σας.
Εμείς είμαστε πάντα εδώ να στηρίζουμε τα όνειρά σας.Μείνετε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γιατί θα ακολουθήσουν κείμενα και ιδέες που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε το σπίτι σας και ίσως και τον εαυτό σας.