Φρέσκα νέα για την sofa.gr! Ο καναπές Best Plus είναι εδώ και ήρθε για να μείνει! Πρόκειται για ένα νέο σχέδιο που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι στο εργοστάσιο μας στο Περιστέρι. Πρόκειται για έναν γωνιακό καναπέ με αμφίπλευρη τοποθέτηση σε μοντέρνο σχεδιασμό. Οι γραμμές του είναι απλές και λιτές και ταιριάζουν άψογα στο μοντέρνο σαλόνι σας! Όποιο λοιπόν και να είναι το γούστο σας, ο καναπές Best Plus θα σας γοητεύσει! Οι δε διαστάσεις του (2,90x2,00) είναι ικανές να φιλοξενήσουν όλη την οικογένεια!


 

Μαξιλάρι καναπέ

Με την δυνατότητα επιλογής χρωμάτων μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα θέλω και τις ανάγκες σας. Τα αλέκιαστα υφάσματα του προέρχονται από κορυφαίους εμπόρους και μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε λίγο παραπάνω ξέγνοιαστοι σχετικά με τους καθημερινούς λεκέδες! Με τα υφάσματα αυτά, ο καθαρισμός είναι παιχνίδι!

 

 
Το βασικότερο όμως πλεονέκτημα του καναπέ Best Plus, πέραν της υψηλής ποιότητας όπως και όλα τα έπιπλα sofa.gr, είναι η τιμή του! Το γεγονός ότι είμαστε οι ίδιο σχεδιαστές και κατασκευαστές επίπλων μας επιτρέπει να διαθέτουμε ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές! Αποφασίσαμε, λοιπόν, να σας τον προσφέρουμε σε τιμή γνωριμίας που θα τρίβετε τα μάτια σας! Προλάβετε όμως διότι η προσφορά ισχύει για πολύ περιορισμένα κομμάτια και για λίγες ημέρες μόνο!

 Γωνιακός καναπές πολυμορφικός οικονομικός


Εσείς τι περιμένετε για να έρθετε σε μια έκθεση sofa.gr;

Ξέρουμε το έπιπλο καλύτερα από τον καθένα και προσφέρουμε χαμηλές τιμές χωρίς να διαπραγματευόμαστε την ποιότητα. Κατασκευάζουμε έπιπλα στα μέτρα σας, με δικά μας σχέδια, με πολυετή εγγύηση και με γρήγορη παράδοση πανελλαδικά!

 

Επισκεφτείτε μας σήμερα:

 Ίλιον, Θηβών 410 - 412

Αγ. Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 488