Η άνοιξη έχει φτάσει, γεμίζει την καρδιά μας αισιοδοξία, μας προετοιμάζει για τις καλύτερες ημέρες που θα συναντήσουμε κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσουμε το σπίτι μας και να αλλάξουμε την καθημερινή ζωή μας! 


Τον προηγούμενο χρόνο ζήσαμε τα σαλόνια μας, πιο πολύ από κάθε άλλη χρονική περίοδο, τα αξιοποιήσαμε στο έπακρο και απολαύσαμε την πολυχρηστικότητά τους. Παράλληλα περιμένουμε τη στιγμή που τα σπίτια μας θα ξαναγεμίσουν κόσμο και η ζωή θα θυμίζει όσα ξέραμε έως τώρα. 


Aυτό η αναμονή, όμως, μας έδωσε χρόνο και χώρο για νέες δημιουργικές «περιπέτειες». Η έμπνευση για τη δημιουργία μιας σειράς επίπλων μπορεί να προκύψει από εντελώς ετερόκλιτα πράγματα, από ένα ηλιοβασίλεμα, ένα έργο τέχνης ή ακόμα και από μια χρωματική λεπτομέρεια. 
Η νέα exclusive σειρά επίπλων Open, έχει ως έμπνευση τη ζωή και ως «πυρήνα» το ευ ζην! Έπιπλα μελετημένα και σχεδιασμένα, ώστε να είναι «ανοιχτά» στη ζωή και να σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. 


Κι αν αναρωτιέστε τι μπορεί να σηματοδοτεί αυτό, το άνοιγμα στη ζωή σημαίνει, για εμάς, να χαιρόμαστε κάθε μέρα, κάθε μικρή στιγμή, να είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε στο έπακρο και να απολαύσουμε τη μοναδικότητα της ζωής! Και τη ζωή πρέπει να τη χαίρεσαι με τον καλύτερο τρόπο! Σε έπιπλα αναπαυτικά και καλοφτιαγμένα. 


Η νέα exclusive σειρά επίπλων Open φιλοδοξεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και έχει σχεδιαστεί, με δημιουργικότητα και αγάπη, ώστε να φιλοξενήσει όλες τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς σας. 


Δημιουργήστε μια ήρεμη όαση με κομμάτια που εμπνέουν, με ξύλινα έπιπλα και χρώματα που θα δημιουργήσουν διακόσμηση σε ουδέτερους τόνους, θα ομορφύνουν το σπίτι σας και θα το μετατρέψουν σε τόπο χαράς. Έπιπλα που αποτελούν εξαιρετικό παράδειγμα δεξιοτεχνίας και έμπνευσης, που συνδυάζουν deisgn και πρακτικότητα και που θα χαίρεστε για μια ζωή με την οικογένεια και τους φιλοξενούμενους σας.


Τα χρώματα ασφαλώς παίζουν το δικό τους, ξεχωριστό, ρόλο στη δημιουργία ενός σαλονιού και γι' αυτό έχουμε επιλέξει απαλές, pastel αποχρώσεις που συνδυάζουν αρμονικά την ηρεμία και τη χαλάρωση, έχουν vintage touch αλλά ταυτόχρονα είναι μοντέρνες. Φυσικά, μπορείτε να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει ακριβώς στο προσωπικό σας γούστο. 
Σημαντική λεπτομέρεια, της σειράς OPEN, οι baby friendly γωνίες τους για να μπορούν να τα χαρούν ακόμα και τα νεότερα μέλη της οικογένειας χωρίς ατυχήματα. 


                            

 Η exclusive σειρά επίπλων Open αποτελείται από ένα γωνιακό καναπέ, μία πολυθρόνα, ένα έπιπλο τηλεόρασης, μία τραπεζαρία και ένα μπουφέ ώστε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό σύνολο. Ανακαλύψτε όλη την exclusive σειρά επίπλων Open εδώ, επιλέξτε όποιο έπιπλο θέλετε ή την ολοκληρωμένη επίπλωση ώστε να ανανεώσετε πλήρως και με ομοιόμορφο αποτέλεσμα το σπίτι σας. 


Στη SOFA μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις των επίπλων, τα χρώματα των υφασμάτων αλλά και το είδος του ξύλου, ώστε να δημιουργήσετε το σαλόνι και το σπίτι των ονείρων σας.