Σκεφτείτε πως είναι παραμονή πρωτοχρονιάς -άλλωστε οι γιορτές είναι μια ανάσα μακριά- και είστε στο διαμέρισμά σας με τους φίλους σας. Διασκεδάζετε, χορεύετε και κάποιοι από τους φίλους σας μένουν μακριά και θέλετε να τους φιλοξενήσετε. Μπορεί να μην έχετε έξτρα δωμάτια, όμως μπορείτε να έχετε έναν αναπαυτικό καναπέ-κρεβάτι.

Κάποτε οι καναπέδες κρεβάτια απευθυνόντουσαν σε φοιτητές ή πολύμελείς οικογένειες. Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια εμμονή με τα μικρά διαμερίσματα, με εργονομικά στιλάτα έπιπλα, που βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση ενός χώρου αλλά και το κίνημα less is more, έχουν φέρει τον καναπέ-κρεβάτι στο προσκύνιο και ευτυχώς γιατί πρόκειται για ένα υπέροχο έπιπλο!

‘Ενας χώρος με περιορισμένες δυνατότητες, χρειάζεται έξυπνες ιδέες και έπιπλα. Είτε μικρό είτε μεγάλο σπίτι χρειάζεστε άνεση, εργονομία και στιλ. Ο καναπές-κρεβάτι συνδυάζει όλα τα παραπάνω, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Όμως, ακόμα και στην περίπτωση όπου το σπίτι σας διαθέτει άνεση χώρου, ο καναπές-κρεβάτι μπορεί να αξιοποιηθεί ως χώρος φιλοξενίας ή ως το σημείο που θα απολαμβάνετε την μεσημεριανή σιέστα σας.

Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψιν σας πριν αγοράσετε έναν καναπέ-κρεβάτι είναι πως η βασική του χρήση θα είναι αυτή του καναπέ, επομένως βρείτε το σχέδιο και το μέγεθος που ταιριάζουν σε εσάς και το σπίτι σας.

Επιπλέον, καλό είναι να γνωρίζετε πως οι μηχανισμοί που λειτουργούν οι καναπέδες-κρεβάτια χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, συρόμενος και αναδιπλούμενος μηχανισμός, για να διαλέξετε εκείνον που ταιριάζει στο δικό σας καναπε.

Τι πρέπει να ξέρετε για τους μηχανισμούς ενός καναπέ-κρεβάτι:


A. Καναπές με συρόμενο μηχανισμό :1. Iδανικός για καθημερινή χρήση με αναπαυτικό στρώμα με ελατήρια
2. Εφαρμόζεται μόνο σε τριθέσιους καναπέδες. Όχι σε διθέσιους ή γωνιακούς
3. Ανοίγει εύκολα
4. Καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο
5. Μπορεί να αξιοποιηθεί ως διπλό κρεβάτι ή δύο μονά
Καναπές- κρεβάτι Smart με συρώμενο μηχανισμόB. Καναπές με αναδιπλούμενο μηχανισμό :1. Ιδανικός για περιστασιακή χρήση με ανατομικές εύκαμπτες λάτες που προσφέρουν ξεκούραστο ύπνο
2. Εφαρμόζεται σε διαφορετικές διαστάσεις. Από πολυθρόνα μέχρι τριθέσιο καναπέ, καθώς και σε γωνιακό καναπέ-κρεβάτι
3. Διαθέτει εύκολο άνοιγμα
4. Δεν φαίνεται καθώς πρόκειται για κρυφό μηχανισμό
5. Αποτελεί ιδανική επιλογή  για να φιλοξενήσετε επισκέπτες


 Διθεσιος καναπές Verona με αναδιπλούμενο μηχανισμό                                     


5 λόγοι για να αποκτήσετε τον δικό σας καναπέ κρεβάτι:

1) Ο καναπές-κρεβάτι είναι ένα στιλάτο, εργονομικό και άνετο έπιπλο, που ταιριάζει σε μικρά και μεγάλα σπίτια και θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τον αξιοποιήσετε με καθημερινή χρήση, είτε περιστασιακά.

2)  Ένας καναπές-κρεβάτι καταλαμβάνει λιγότερη έκταση, σε σχέση με ένα κρεβάτι και σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείται πλήρως τον χώρο σας.

3) Από την άλλη αν στο σπίτι σας υπάρχει άπλετος χώρος, ένας καναπές-κρεβάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα σας ή σε κάποιο χoλ.
 
4) Αν έχετε καναπέ-κρεβάτι γωνία μπορείτε να εξοικονομήσετε επιπλέον χώρο για να δημιουργήσετε το σαλόνι που πάντοτε ονειρευόσασταν.

5) Ο καναπές-κρεβάτι διαθέτει στρώμα με ελατήρια για ξεκούραστο και αναπαυτικό ύπνο.


 

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας μαζί θα δημιουργήσουμε αυτό που σας ταιριάζει! Επισκεφθείτε σήμερα τα καταστήμα μας!


Ίλιον: Θηβών 410 2105789731

Αγία Παρασκευή: Λ.Μεσσογείων 488 2111828193