H καθημερινότητά μας, ο τρόπος με τον οποίο έχουμε επιλέξει να ζούμε, διαδραματίζεται σε έναν μεγάλο βαθμό μέσα στο σπίτι και γι’ αυτό θέλουμε το καλύτερο δυνατό πλαίσιο. Δηλαδή ένα σπίτι που πραγματικά να χαιρόμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουμε έπιπλα με εξαιρετικό design, υψηλές αντοχές, ποιοτικά υλικά και διαχρονικό χαρακτήρα. 


Οι τάσεις στη διακόσμηση διαρκώς διαμορφώνονται, τα δεδομένα αλλάζουν και θέλουμε τα έπιπλα που επιλέγουμε να έχουν σύγχρονο design που όμως ξεπερνάει τα στενά χρονικά όρια της μόδας, καθώς και να μπορούν να γίνουν πεδίο πειραματισμού και δημιουργικότητας. 


Το όραμα μας ήταν μια σειρά που θα «αγκαλιάζει» τις μοντέρνες τάσεις του παγκόσμιου design, δηλαδή minimal και ανεπιτήδευτους ρυθμούς που παράλληλα «συνομιλούν» με τα έπιπλα που θεωρούμε διαχρονικά και αποτελούν ουσιαστική, βιώσιμη επένδυση για κάθε σπίτι. Με αυτή την ιδέα ως οδηγό και σε συνεργασία με τη δημιουργική μας ομάδα, προέκυψε η σειρά Prestige. 


Η νέα σειρά Prestige, της SOFA, περιλαμβάνει έπιπλα τραπεζαρίας, σαλονιού και κρεβατοκάμαρας, ώστε να εφαρμόσετε το ίδιο αισθητικό ύφος σε όλο το μήκος του σπιτιού σας ή να ανανεώσετε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Καναπέδες, τραπεζάκια, τραπεζαρία, κρεβάτι, καρέκλες και έπιπλο τηλεόρασης είναι μερικά μόνο από τα έπιπλα της νέας σειράς που ειλικρινά θα λατρέψετε, αφού συνδυάζει μοναδικά το design με την πρακτικότητα. 


Ta έπιπλα της σειράς Prestige, έχουν minimal και ανεπιτήδευτο χαρακτήρα, που όμως καθρεφτίζουν τη μεγάλη μας αγάπη για τη δημιουργία ποιοτικών επίπλων. Με σχεδιαστική γραμμή που τους δίνει κυματιστό ύφος, με διακριτικά χερούλια, λεπτομέρειες που και στρογγυλεμένες γωνίες για την αποφυγή ατυχημάτων. 


Πρώτης ποιότητας και υψηλής αντοχής ξύλο, εσωτερικοί μηχανισμοί για ευκολία στη χρήση, απαλά υφάσματα που αποσπώνται εύκολα και αυθεντικά memory foams μαξιλάρια συνθέτουν τη σειρά Prestige που μπορεί να αποτελέσει μια πραγματική επένδυση ζωής για κάθε σπίτι. 


Τι κάνει τα έπιπλα της σειράς Prestige να ξεχωρίζουν:


Το design

Για όλους εμάς στη SOFA το ταξίδι της δημιουργίας ένας επίπλου ξεκινάει από εδώ. Η δημιουργική μας ομάδα, με επικεφαλής τον Νίκο Τριαντάφυλλο, παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες τάσεις του design και αντλεί διαρκώς έμπνευση. Ο δικός μας στόχος είναι έπιπλα που συνδυάζουν το μοντέρνο με το διαχρονικό. Σχέδια, γραμμές και λεπτομέρειες που υπερβαίνουν τα στενά όρια της μόδας και παραμένουν φρέσκα και ζωντανά μέσα στο χρόνο. Για εμάς, το έπιπλο δεν είναι κάτι εφήμερο, είναι κάτι που έχει αξία, οικονομική, συναισθηματική και πρακτική. Αυτό μας οδηγεί στο σχεδιασμό και δημιουργία επίπλων που αντέχουν μια ζωή. Έτσι δημιουργήσαμε τη σειρά Prestige, μια minimal σειρά με διαχρονικό χαρακτήρα και κύρος. 


Ta υλικά

Στη SOFA η φιλοσοφία μας ορίζει υλικά που αποδεδειγμένα αντέχουν στο χρόνο και προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε επίπεδο σχεδιασμού. Με το ξύλο να πρωταγωνιστεί, η σειρά Prestige, περιλαμβάνει ξύλο από δρυ και οξιά που δουλεύονται με μεράκι στο εργοστάσιο της SOFA και ελέγχονται σε κάθε στάδιο της παραγωγής, ώστε να εξασφαλίσουμε την αντοχή και ασφάλεια τους. Τα μαξιλάρια και τα υφάσματα των επίπλων παράγονται με υψηλής ποιότητας υλικά, που προσφέρουν απαλή αίσθηση και αφαιρούνται εύκολα για συντήρηση και καθαριότητα. Οι μηχανισμοί που διαθέτουν τα έπιπλα της σειράς Prestige σχεδιάζονται με τρόπο ώστε να είναι εύχρηστοι και παράλληλα να μην απειλούνται από φθορές. Όλα τα υλικά της σειράς Prestige είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προς την υγεία του ανθρώπου. 


Η χρηστικότητα 

Θέλουμε να χαιρόμαστε τα σπίτια μας και τα έπιπλα που επιλέγουμε διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα εντός της οικίας. Εκτός από το εξαιρετικό design και τα ανθεκτικά υλικά η σειρά Prestige χαρακτηρίζεται από μεγάλη πρακτικότητα και χρηστικότητα. Τα έπιπλα της σειράς διαθέτουν αναπαυτικά καθίσματα, εύχρηστους μηχανισμούς ανάπτυξης επιφανειών καθώς κι  αποθηκευτικούς χώρους που πάντοτε αποδεικνύονται αναγκαίοι. Στους καναπέδες και τις καρέκλες της σειράς τα υφάσματα είναι αποσπώμενα για εύκολο καθαρισμό. Με αυτή τη λογική όλα τα έπιπλα της σειράς Prestige, μεταμορφώνουν αισθητιτικά κάθε σπίτι και ταυτόχρονα διευκολύνουν την καθημερινή ζωή. Ανακαλύψτε όλα τα έπιπλα της σειράς Prestige εδώ.