Menu
Your Cart

Ideas & Decoration RSS Feed

02 Aug Έπιπλα Zen: Η ζεστασιά του ξύλου συναντά την πολυτέλεια του μαρμάρου!
xristina 0 25049
Για το 2023, η ομαδα της Sofa.gr θέλησε να δημιουργήσει μια σειρά επίπλων που να εκπέμπει πολυτέλεια και τα κατάφερε! Η σειρά Zen είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα μας και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα. Όλα τα έπιπλα της σειράς προσδίδ..
12 May Τα top tips για ανοιξιάτικο σπίτι!
panagiotis-daikos 0 1329
Την άνοιξη δεν είναι μόνο η ντουλάπα μας που θέλει φρεσκάρισμα! Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία κι ο καιρός γίνεται όλο και πιο ανοιξιάτικος το σπίτι μας χρειάζεται και αυτό μια γρήγορη ανανέωση και προσαρμογή στην εποχή.Οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν ..
07 Apr All the significant decorating trends of 2023
panagiotis-daikos 0 1623
Like every year, we searched and highlighted the biggest trends in global interior design, so you know what will concern us aesthetically in the coming year.If you are in the wonderful process of making your home or if you just want to refresh it and..
03 Jan Viva Magenta: The Color of 2023!
panagiotis-daikos 0 1304
At the end of each year, the world news is flooded with all sorts of "best of the year" lists, while we all make predictions about the next year's trends.As every year, celebrations do not happen without the new color from the Pantone Institute! This..
14 Dec Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: Τα δικά μας tips για να είναι όλα άψογα!
panagiotis-daikos 0 987
Φέτος, ένα είναι σίγουρο,  θα απολαύσουμε τα Χριστούγεννα με ανοιχτά σπίτια και ανοιχτή καρδιά! Οι πρώτες χειμωνιάτικες θερμοκρασίες δίνουν τον κατάλληλο τόνο και όλοι ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το 2022 με την καλύτερη δυνατή διάθεση. Τα Χριστο..
17 Nov 3 τρόποι που μία πολυθρόνα SOFA μπορεί να αλλάξει το σπίτι σας Copy
dimitris 0
Η πολυθρόνα είναι ένα από τα πιο ξεκούραστα, πρακτικά και άνετα έπιπλα που μπορείτε να επιλέξετε για το σπίτι σας. Πέραν της πρακτικότητας, που είναι πολύ σημαντική, η πολυθρόνα χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία και έτσι μπορείτε να την τοποθετήσετε..
17 Nov 3 τρόποι που μία πολυθρόνα SOFA μπορεί να αλλάξει το σπίτι σας
dimitris 0 1271
Η πολυθρόνα είναι ένα από τα πιο ξεκούραστα, πρακτικά και άνετα έπιπλα που μπορείτε να επιλέξετε για το σπίτι σας. Πέραν της πρακτικότητας, που είναι πολύ σημαντική, η πολυθρόνα χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευελιξία και έτσι μπορείτε να την τοποθετήσετε..
13 Sep Φθινόπωρο ’22: H διάθεση, οι τάσεις και τα απαραίτητα!
dimitris 0 1153
«Το φθινόπωρο είναι μια δεύτερη άνοιξη, όπου κάθε φύλλο είναι ένα λουλούδι.» Albert Camus -Γάλλος συγγραφέας Μπορεί στην Ελλάδα το φθινόπωρο να αργεί ακόμη, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που ήδη το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει, όμως αυτό μα..
06 Sep 5 κλασικά διακοσμητικά λάθη που κάνουμε στα σπίτια μας
dimitris 0 1244
Στη διακόσμηση δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες! Ή μάλλον για να είμαστε πιο δίκαιοι υπάρχουν κάποιοι κανόνες που λειτουργούν περισσότερο ως κατευθυντήριες γραμμές, παρά σαν αυστηρές οδηγίες, ώστε να μπορούμε να πετύχουμε ένα καλαίσθητο και ομοιόμορφο α..
11 Jul Μερικά Feng Shui tips για να εχετε στο χώρο σας πιο θετική αύρα
dimitris 0 3209
Στη διακόσμηση υπάρχουν αρκετές παροδικές μόδες, που γρήγορα τις ξεχνάμε, ενώ άλλες τάσεις και ιδέες όσα χρόνια και αν περάσουν δεν τις βαριόμαστε ποτέ καθώς βρίσκουμε νέους τρόπους να τις δούμε εκ νέου και να τις προσεγγίσουμε ξανά. Τη δεκαετία ..
15 Jun Διακόσμηση χωρίς όρια, αλλαγές σε κανόνες που θα κάνουν την ζωή μας καλύτερη!
0 711
Μια μικρή αναζήτηση στη Google θα σας εμφανίσει εκατοντάδες αποτελέσματα, με άρθρα γεμάτα από κανόνες και οδηγίες που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθούμε όταν φτιάχνουμε το σπίτι μας ή όταν αποφασίζουμε να αλλάξουμε κάτι στη διακόσμηση. Όμως τα πράγματα δεν είναι ..
04 May Οι μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022
0 1079
Ίσως είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που όλοι περιμέναμε την άνοιξη (και το καλοκαίρι) πώς και πώς. Ο χειμώνας ήταν πολύ μεγάλος στη χώρα μας, αυτό είναι γεγονός, ενώ ακόμα και σήμερα ο καιρός είναι πολύ ασταθής. Παρόλα αυτά η άνοιξη, και ειδ..
Showing 1 to 12 of 111 (10 Pages)