Όταν φτιάχνουμε το σπίτι μας, θέλουμε να συνδυάσουμε το γούστο και την φαντασία μας, με τον καλύτερο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να αντικατροπτίζει την προσωπικότητά μας. Μάλιστα πολλές φορές, παρότι μας αρέσει ένα τραπέζι, μπορεί να μην βρίσκουμε τις ιδανικές καρέκλες που θα ολοκληρώσουν την τραπεζαρία μας. Πώς θα σας φαινόταν να έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε τις καρέκλες της τραπεζαρίας σας ακριβώς όπως θέλετε;

Με αυτή την σκέψη στο μυαλό, στη SOFA, σχεδιάσαμε καρέκλες τραπεζαρίας, από άριστα υλικά, όπως μασίφ οξιά, οι οποίες διαθέτουν αποσπώμενο ύφασμα (αφαιρούμενο) το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στα δικά σας δεδομένα. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε την τραπεζαρία των ονείρων σας - αλλά ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να την ανανεώνετε όσο συχνά θέλετε.

Οι καρέκλες που επιλέγουμε για την τραπεζαρία μας, θέλουμε να είναι εργονομικές, άνετες, να υποστηρίζουν σωστά το σώμα, γιατί τα τραπέζια στην Ελλάδα κρατάνε πολύ, να έχουν στιλ και να «δένουν» αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο. Θέλουμε, όμως να είναι στο χρώμα και το σχέδιο της επιλογής μας, να μπορούμε να τις ανανεώσουμε μέσα στο χρόνο, για παράδειγμα όταν αλλάζουν οι εποχές, να μπορούμε να τις πλύνουμε ή να τις αλλάξουμε.

Επειδή, λοιπόν ο καθένας μας έχει το δικό του προσωπικό στιλ, αλλά και τις δικές του ανάγκες, στη SOFA έχουμε δημιουργήσει διαφορετικά σχέδια καρέκλας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σκελετό που σας αρέσει, να διαλέξετε το ύφασμα που θέλετε και να το συνδυάσετε με την τραπεζαρίας της επιλογής σας ώστε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.Για ποιους λόγους να επιλέξετε καρέκλα τραπεζαρίας με αποσπώμενο ύφασμα:


- Γιατί διαθέτει ξύλινη κατασκευή με την εγγύηση ποιότητας SOFA.

- Γιατί το ύφασμα αποσπάται όποτε το επιθυμείτε.

- Γιατί το ύφασμα μπορεί να πλυθεί όσο συχνά θέλετε.

- Γιατί το ύφασμα μπορεί να αντικατασταθεί αν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας.

- Γιατί στη SOFA αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε τις καρέκλες σας σε περίπτωση ζημιάς.


Φτιάξτε την τραπεζαρία των ονείρων σας! Δείτε παρακάτω όλες τις καρέκλες τραπεζαρίας με αποσπώμενο ύφασμα που μπορείτε να βρείτε στη SOFA:Καρέκλα Adele


       Δείτε την καρέκλα Adele εδώ


Καρέκλα υφασμάτινη Lux       


Δείτε την καρέκλα Lux εδώ
Καρέκλα Famous
Δείτε την καρέκλα Famous ΕδώΔείτε σε βίντεο πως μπορείτε να αφαιρέσετε το ύφασμα απο την καρέκλα FamousΚαρέκλα Retro
Δείτε την καρέκλα Retro εδώ