Menu
Your Cart

Educational Articles RSS Feed

08 Nov H τέχνη του να αναμιγνύεις αντίκες με καινούργια έπιπλα
dimitris 0 1748
Αν έχετε αγοράσει ποτέ ένα έπιπλο αντίκα ή αν έχετε ένα οικογενειακό κειμήλιο σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί αν ταιριάζει με το σπίτι σας. Παρότι τα παλιά έπιπλα, σε συνδυασμό με μοντέρνα κομμάτια, δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα σε κάθε σπίτι, θέλει προ..
17 Sep Κάντε το σαλόνι σας καλύτερο με 5 απλά tips
0 2282
Το σαλόνι είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του σπιτιού μας, αν όχι το πιο πολυσύχναστο. Εδώ είναι ο χώρος που χαλαρώνουμε, διώχνουμε την ένταση της ημέρας και το σημείο που φιλοξενούμε τους φίλους μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί τον κύριο λόγο πο..
14 Jul Mπουφές: Πώς να βρείτε τον κατάλληλο!
0 3381
Με τη λέξη «μπουφέ» συνήθως αναφερόμαστε σε ένα μεγάλο έπιπλο, στο οποίο αποθηκεύουμε κρύσταλλα και πιάτα ή σε ένα κεντρικά τοποθετημένο τραπέζι με φαγητά όπου όλοι οι καλεσμένοι σερβίρονται μόνοι τους.Το έπιπλο μπουφές έχει μακρά ιστορία, καθώς φαίν..
23 Jun Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης
0 4804
Η τηλεόραση, η αγαπημένη συσκευή ψυχαγωγίας, έχει μεγάλη ιστορία κι από την ανακάλυψή της έως σήμερα έχουν γίνει τεράστια βήματα. Πιο παλιά, οι τηλεοράσεις ήταν μικρές συσκευές, συχνά τις τοποθετούσαν σε έπιπλα που έκλειναν και σίγουρα δεν ήταν η καρ..
12 Jan Babyproofing: Πώς να είναι το σπίτι σας πιο ασφαλές για μωρά & παιδιά
dimitris 0 4533
Οι νέοι γονείς έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά πληροφοριών που συχνά είναι δύσκολο να επεξεργαστούν. Από τα σύνθετα ιατρικά θέματα μέχρι όλα εκείνα που αφορούν τη ψυχική και σωματική ασφάλεια των μωρών και παιδιών είναι πολύ εύκολο να χαθείς ή να β..
23 Oct Ηome Office: Διαμορφώσετε έναν άψογο χώρο εργασίας μέσα στο σπίτι σας!
0 6006
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν από το σπίτι. Ελεύθεροι επαγγελματίες ή ιδιωτικοί υπάλληλοι, η εργασία εξ αποστάσεως είχε γίνει τάση για αρκετούς. Φέτος η πανδημία COVID-19, ήρθε και απογείωσε αυτή την «μόδα» και έτσι στην..
29 Jul Αλλαγές στην ζωή μας λόγω πανδημίας...Αλλαγές και στην διακόσμηση μας
dimitris 0 5687
Το σπίτι δεν είναι πλέον μόνο το μέρος που επιστρέφουμε να ξεκουραστούμε. Η πανδημία Covid-19, εκτός από τα αρνητικά της, άλλαξε εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την κατοικία μας αφού πλέον την χρησιμοποιούμε ως γραφείο, γυμναστήριο, τάξη, χώρο ..
03 Jul Τραπεζαρία και κουζίνα μαζί; Πως να διαμορφώσετε έναν ενιαίο και ισορροπημένο χώρο
dimitris 0 7966
Αν το σπίτι διαθέτει μεγάλους χώρους συνήθως επιλέγουμε η κουζίνα με την τραπεζαρία να είναι σε ξεχωριστά δωμάτια για πρακτικούς λόγους αλλά και γιατί με αυτό τον τρόπο η τραπεζαρία αποκτά επίσημο χαρακτήρα. Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου επιλέγει ανοιχ..
12 Jun Καρέκλες τραπεζαρίας με αποσπώμενο (αφαιρούμενο) ύφασμα και τα οφέλη τους
dimitris 0 9531
Όταν φτιάχνουμε το σπίτι μας, θέλουμε να συνδυάσουμε το γούστο και την φαντασία μας, με τον καλύτερο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να αντικατροπτίζει την προσωπικότητά μας. Μάλιστα πολλές φορές, παρότι μας αρέσει ένα τραπέζι, μπορεί να μην βρίσκουμε τις ..
22 May Μεταμορφώστε τον χώρο σας με την γοητεία της φύσης και του καπλαμά ρουστίκ δρυ
dimitris 0 8417
Σε κάθε τομέα αισθητικής, όπως η μόδα ή ομορφιά, έτσι και στα έπιπλα υπάρχουν τάσεις που κυριαρχούν τα social media και τα περιοδικά, και μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε και εμείς στο δικό μας σπίτι. Τα έπιπλα που τοποθετούμε στο σπίτι μας θέλουμε να ε..
23 Jan Εξοικονομήστε χρόνο δημιουργοντας ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα καθαριότητας
dimitris 0 5421
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνήθως μας κρατάει παραπάνω απασχολημένους από όσο θα θέλαμε. Τρέχουμε προσπαθώντας να τα πηγαίνουμε καλά στην δουλειά, να διατηρήσουμε σχέσεις και κοινωνική ζωή, αλλά ταυτόχρονα να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας για άσκησ..
08 Jan 5 Πράγματα που μπορείς να αλλάξεις σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι
dimitris 0 4652
Ανεξάρτητα από το αν νοικιάζετε μια μικρή γκαρσονιέρα, ένα μεγάλο διαμέρισμα ή μια μονοκατοικία, το να διακοσμήσετε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι χρειάζεται αρκετή δημιουργικότητα από πλευρά σας και υπομονή με τις επιλογές του ιδιοκτήτη. Πολλές φορές οι επ..
Showing 1 to 12 of 67 (6 Pages)