Menu
Your Cart

Educational Articles RSS Feed

23 062021 Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης
panagiotis-daikos 0 8
Η τηλεόραση, η αγαπημένη συσκευή ψυχαγωγίας, έχει μεγάλη ιστορία κι από την ανακάλυψή της έως σήμερα έχουν γίνει τεράστια βήματα. Πιο παλιά, οι τηλεοράσεις ήταν μικρές συσκευές, συχνά τις τοποθετούσαν σε έπιπλα που έκλειναν και σίγουρα δεν ήταν η καρ..
12 012021 Babyproofing: Πώς να είναι το σπίτι σας πιο ασφαλές για μωρά & παιδιά
dimitris 0 1981
Οι νέοι γονείς έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά πληροφοριών που συχνά είναι δύσκολο να επεξεργαστούν. Από τα σύνθετα ιατρικά θέματα μέχρι όλα εκείνα που αφορούν τη ψυχική και σωματική ασφάλεια των μωρών και παιδιών είναι πολύ εύκολο να χαθείς ή να β..
23 102020 Ηome Office: Διαμορφώσετε έναν άψογο χώρο εργασίας μέσα στο σπίτι σας!
0 3874
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν από το σπίτι. Ελεύθεροι επαγγελματίες ή ιδιωτικοί υπάλληλοι, η εργασία εξ αποστάσεως είχε γίνει τάση για αρκετούς. Φέτος η πανδημία COVID-19, ήρθε και απογείωσε αυτή την «μόδα» και έτσι στην..
29 072020 Αλλαγές στην ζωή μας λόγω πανδημίας...Αλλαγές και στην διακόσμηση μας
dimitris 0 3762
Το σπίτι δεν είναι πλέον μόνο το μέρος που επιστρέφουμε να ξεκουραστούμε. Η πανδημία Covid-19, εκτός από τα αρνητικά της, άλλαξε εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την κατοικία μας αφού πλέον την χρησιμοποιούμε ως γραφείο, γυμναστήριο, τάξη, χώρο ..
03 072020 Τραπεζαρία και κουζίνα μαζί; Πως να διαμορφώσετε έναν ενιαίο και ισορροπημένο χώρο
dimitris 0 4823
Αν το σπίτι διαθέτει μεγάλους χώρους συνήθως επιλέγουμε η κουζίνα με την τραπεζαρία να είναι σε ξεχωριστά δωμάτια για πρακτικούς λόγους αλλά και γιατί με αυτό τον τρόπο η τραπεζαρία αποκτά επίσημο χαρακτήρα. Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου επιλέγει ανοιχ..
12 062020 Καρέκλες τραπεζαρίας με αποσπώμενο (αφαιρούμενο) ύφασμα και τα οφέλη τους
dimitris 0 4883
Όταν φτιάχνουμε το σπίτι μας, θέλουμε να συνδυάσουμε το γούστο και την φαντασία μας, με τον καλύτερο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να αντικατροπτίζει την προσωπικότητά μας. Μάλιστα πολλές φορές, παρότι μας αρέσει ένα τραπέζι, μπορεί να μην βρίσκουμε τις ..
22 052020 Μεταμορφώστε τον χώρο σας με την γοητεία της φύσης και του καπλαμά ρουστίκ δρυ
dimitris 0 5488
Σε κάθε τομέα αισθητικής, όπως η μόδα ή ομορφιά, έτσι και στα έπιπλα υπάρχουν τάσεις που κυριαρχούν τα social media και τα περιοδικά, και μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε και εμείς στο δικό μας σπίτι. Τα έπιπλα που τοποθετούμε στο σπίτι μας θέλουμε να ε..
23 012020 Εξοικονομήστε χρόνο δημιουργοντας ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα καθαριότητας
dimitris 0 3702
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνήθως μας κρατάει παραπάνω απασχολημένους από όσο θα θέλαμε. Τρέχουμε προσπαθώντας να τα πηγαίνουμε καλά στην δουλειά, να διατηρήσουμε σχέσεις και κοινωνική ζωή, αλλά ταυτόχρονα να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας για άσκησ..
08 012020 5 Πράγματα που μπορείς να αλλάξεις σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι
dimitris 0 3038
Ανεξάρτητα από το αν νοικιάζετε μια μικρή γκαρσονιέρα, ένα μεγάλο διαμέρισμα ή μια μονοκατοικία, το να διακοσμήσετε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι χρειάζεται αρκετή δημιουργικότητα από πλευρά σας και υπομονή με τις επιλογές του ιδιοκτήτη. Πολλές φορές οι επ..
01 112019 Καναπές-κρεβατι: Το εργονομικό έπιπλο που είναι συμβατό με κάθε σπίτι
dimitris 0 7958
Σκεφτείτε πως είναι παραμονή πρωτοχρονιάς -άλλωστε οι γιορτές είναι μια ανάσα μακριά- και είστε στο διαμέρισμά σας με τους φίλους σας. Διασκεδάζετε, χορεύετε και κάποιοι από τους φίλους σας μένουν μακριά και θέλετε να τους φιλοξενήσετε. Μπορεί να μην..
13 092019 Οργανώσετε σωστά τη ντουλάπα σας και κερδίστε χρόνο!
dimitris 0 2693
Πως να οργανώσετε σωστά τη ντουλάπα σας Η σωστή οργάνωση του σπιτιού και των επιμέρους χώρων είναι ένα σημαντικό βήμα αφού με αυτό τον τρόπο η καθημερινότητα γίνεται αμέσως πολύ πιο εύκολη. Ο Σεπτέμβριος, ως μεταβατική περίοδος, είναι ιδανική εποχή γ..
03 092019 Πως να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα για εσάς
dimitris 0 2308
Ο ύπνος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση της καλής, σωματικής και ψυχικής, υγείας του ανθρώπου. Πρόκειται για μια φυσική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, που βοηθάει την μνήμη, τη σκέψη καθώς και τις επιμέρους ζωτικές λειτουργίες.Κάθε άνθρωπος είν..
Showing 1 to 12 of 64 (6 Pages)