Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και στη Sofa.gr το υποδεχόμαστε με νέες αφίξεις! Ο λόγος για τον νέο μας γωνιακό καναπέ Mambo που ήρθε για να δώσει καλοκαιρινό αέρα στο σαλόνι σας! 


Πρόκειται για νέο αποκλειστικό σχέδιο που δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο μας με αγάπη και μεράκι!Ο Mambo έχει minimal design για να ταιριάζει σε κάθε σαλόνι και ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας έχοντας λιτές και απλές γραμμές! Ακόμη, είναι αμφίπλευρης τοποθέτησης για να μην τον βαρεθείτε ποτέ: απλά αλλάζετε γωνία και αμέσως αλλάζει το σαλόνι σας! Οι διαστάσεις του είναι αρκετά μεγάλες ώστε να κάθεστε άνετα χωρίς να στριμώχνεστε! Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένα έπιπλο που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για χαλάρωση και γαλήνη!

Μπορεί να διαμορφωθεί στα μέτρα σας, με το ύφασμα της αρεσκείας σας και στα χρώματα που επιθυμείτε! Υπάρχει όμως και ετοιμοπαράδοτος σε διαστάσεις 290x200 και σε 3 μοντέρνα χρώματα: μπεζ, γκρι ανοιχτό και γκρι σκούρο. Όπως και όλα τα έπιπλά μας, ο γωνιακός καναπές Mambo είναι χειροποίητος, κατασκευάζεται με υλικά Α’ ποιότητας, με τα καλύτερα υφάσματα και με σκελετό μασίφ ξύλο λεύκας. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ένα καναπέ που θα χαίρεστε για μια ζωή! Είμαστε άλλωστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα που δίνουμε πολυετή γραπτή εγγύηση!

Στη Sofa.gr κρατάμε ψηλά την ποιότητα αλλά χαμηλώνουμε τις τιμές!


Έτσι, σας προσφέρουμε τον γωνιακό καναπέ Mambo σε απίστευτη τιμή γνωριμίας και με δώρο το easy clean ύφασμα! 


Αλλά μην καθυστερείτε: η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό καναπέδων και για λίγες μόνο ημέρες! 


Ελάτε σήμερα κιόλας σε μία από τις εκθέσεις μας ή δείτε τον στο νέο μας e-shop!