Menu
Το Καλάθι σας

Συχνές Ερωτήσεις

Η τιμή κάθε καναπέ καθορίζεται από έξι σημαντικούς παράγοντες

 1. Ποιότητα των υλικών κατασκευής
 2. Τον τύπο και την ποιότητα των υφασμάτων
 3. Την ποιότητα της διαδικασίας παραγωγής
 4. Το σχέδιο του
 5. Τα ενδιάμεσα μέσα διανομής(πόσα χέρια αλλάζει μέχρι να φτάσει από τον παραγωγό σε εσάς)
 6. Την προέλευση του

Εμείς στην sofa.gr, με την εμπειρία των 30 χρόνων μας στην κατασκευή επίπλων 
επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους έμπορους υφασμάτων για να έχετε το προνόμιο να επιλέξετε ανάμεσα στην πιο πλούσια γκάμα υφασμάτων Ά κατηγορίαςΣτο ιδιόκτητο εργοστάσιο μας εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους κατασκευής επίπλων. Σε όλα τα στάδια παραγωγής αξιοποιούνται τεχνολογίες αιχμής. Και οι πολύπειροι επιπλοποιοί μας διαρκώς εξελίσσουν την τεχνική τους ώστε κάθε προϊόν μας να είναι άψογο ποιοτικά και να προσφέρει σε εσάς την μέγιστη άνεση και εργονομία.   

Η ομάδα σχεδιασμού μας μελετάει επισταμένα τις νέες τάσεις της μόδας και λαμβάνοντας υπόψιν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες ενός σπιτιού δημιουργεί για εσάς νέα σχέδια σε λειτουργικούς και μοντέρνους καναπέδες για να στολίσετε το σαλόνι σας με τα πιο όμορφα έπιπλα.

Έχουμε εξαλείψει τους ενδιάμεσους και έτσι επικοινωνείτε απευθείας μαζί μας δίχως χρονοτριβές. Κατασκευάζουμε τα έπιπλα στο εργοστάσιο μας και τα μεταφέρουμε με τα φορτηγά μας έτσι έχουμε τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός που σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζετε κάθε στιγμή σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας. Μιλάμε μαζί σας κάθε στιγμή και είμαστε πάντοτε παρόντες για να λύσουμε κάθε απορία σας. Γι αυτό και είμαστε η πιο ανταγωνιστική εταιρεία στο ποιοτικό έπιπλο.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε τα έπιπλα που εμείς κατασκευάζουμε. Συνεπώς σας προσφέρουμε σεβασμό και ειλικρίνεια καθώς κάθε έπιπλο που θα έρθει στο σπίτι σας μπορείτε να είσαστε σίγουροι πως θα είναι ακριβώς ίδιο ποιοτικά με αυτό που επιλέξατε στις εκθέσεις μας

Η ποιότητα των καναπέδων κρίνεται από τους παρακάτω παράγοντες

 • Το ξύλο κατασκευής του σκελετού
 • Το υλικό υποστήριξης των καθισμάτων
 • Το υλικό γεμίσματος των μαξιλαριών
 • Την ποιοτική διαδικασία παραγωγής
 • Ποιότητα υφάσματος


Εμείς στην sofa.gr πιστοί στην φιλοσοφία μας για ποιοτικό έπιπλο χρησιμοποιούμε :

Μασίφ ξυλεία οξιάς Α ποιότητας. Ένα από τα πιο συμπαγή και  βαριά φυσικά υλικά  που διασφαλίζει την υψηλή ανθεκτικότητα του σκελετού και εγγυάται ότι θα έχετε το έπιπλο μαζί σας για μια ζωή .
Τοποθετούμε στο εσωτερικό του καθίσματος τους καλύτερους ελαστικούς ιμάντες για επιπλέον ενίσχυση της στιβαρότητας και επομένως της αντοχής καθιστώντας κάθε καναπέ μας ένα έπιπλο που θα παραμείνει στον χρόνο με την ίδια φρεσκάδα όπως το αγοράσατε. α) Στα μαξιλάρια του καθίσματος βάζουμε λάστιχο 6000, υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές πιέσεις, ενώ παράλληλα επενδύουμε με αφράτη βάτα ανεβάζοντας τον δείκτη άνεσης και απόλαυσης σας. Τονίζουμε ότι ανάλογα με τις επιθυμίες σας μπορούμε να κατασκευάσουμε, διατηρώντας φυσικά ακέραιη την ποιότητα, όποιον τύπο καθίσματος επιθυμείτε. Μαλακό, μέτριο ή σκληρό.
β) Τα μαξιλάρια της πλάτης  γεμίζουμε με Comforel. Ένα συνθετικό υλικό αρκετά ελαφρύ που προσομοιάζει το φυσικό πούπουλο με το προνόμιο ότι είναι υποαλλεργικό. Επιπλέον όλα τα μαξιλάρια μας διαθέτουν φερμουάρ και επένδυση για την εύκολη αφαίρεση του υφάσματος ώστε το καθάρισμα τους να είναι για εσάς μια εύκολη υπόθεση.
Στην sofa.gr δεν κρύβουμε τίποτα. Είμαστε περήφανοι για τις κατασκευές μας και το αποδεικνύουμε. Μπορείτε να δείτε επακριβώς τι έχετε αγοράσει. Στο κάτω μέρος κάθε καναπέ υπάρχει ένα φερμουάρ όπου μπορείτε να ελέγξετε το εσωτερικό και φυσικά τα υλικά κατασκευής.
Τα έπιπλα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

α) Τα λουστραριστά έπιπλα.
παραδίδονται συναρμολογημένα στον χώρο σας. Η επιφάνεια τους είναι από αληθινό ξύλο το οποίο βάφεται στο χρώμα της προτίμησης σας. Μπορείτε εύκολα να τα ξεχωρίσετε από το βάρος της κατασκευής και το ομοιογενές σύνολο που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

β)Τα έπιπλα Μελαμίνης.

Mεταφέρονται στον πελάτη συνήθως αμοντάριστα. Η επιφάνεια τους δεν είναι σε καμία περίπτωση βαμμένη και επιπρόσθετα προκαλείτε έντονα η εντύπωση του πλαστικού. Το μεγαλύτερο ωστόσο μειονέκτημα εντοπίζεται με την πάροδο μικρού χρονικού διαστήματος. Καθώς η συναρμολόγηση τους έγινε επιτόπου και με την απουσία της απαραίτητης κόλλας οι ενώσεις αρχίζουν σταδιακά να χαλαρώνουν και η αστάθεια της κατασκευής γίνεται πλέον αισθητή και φυσικά επικίνδυνη.  

Εμείς στην sofa.gr κατασκευάζουμε για εσάς αποκλειστικά λουστραριστά έπιπλα. Διαλέγουμε προσεχτικά τα καλύτερα ξύλα για την κατασκευή και κατά την διαδικασία της παραγωγής τοποθετούμε επώνυμη κόλλα ενδιάμεσα στις ενώσεις. Τέλος σφίγγουμε τον σκελετό μέχρι τα επιμέρους κομμάτια να γίνουν ένα αθάνατο ενιαίο σύνολο. Επίσης είμαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί στα βερνίκια που χρησιμοποιούμε όπως και στους μηχανισμούς καθώς θέλουμε η αρμονία και η ανθεκτικότητα να είναι εμφανής σε κάθε πτυχή των επίπλων που θα αποφασίσετε να βάλετε στο σπίτι σας.

   

Στη sofa.gr όλα είναι ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή. Τα περισσότερα έπιπλα μας κατασκευάζονται από MDF με επένδυση αληθινού ξύλου, το είδος του οποίου (δρυ, οξιά, καρυδιά) εσείς επιλέγετε. Όλα τα έπιπλα μας λουστράρονται με βερνίκια υψηλών προδιαγραφών αντοχής και πληρούν τις προϋποθέσεις της Ε.Ε. Τα υπόλοιπα έπιπλα που διαθέτουμε είναι μασίφ και κατασκευάζονται εξολοκλήρου από γνήσιο ξύλο. Σε κάθε προϊόν μας που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε επακριβώς τα υλικά κατασκευής του καθώς αυτά αναγράφονται στις λεπτομέρειες του. Από την στιγμή που εμείς στην sofa.gr κατασκευάζουμε τα έπιπλα όλα μπορούν να αλλάξουν. Είμαστε μια εταιρεία αφοσιωμένη στις απαιτήσεις σας και γι αυτό σε εμάς θα βρείτε την δυνατότητα όχι μόνο να επιλέξετε το είδος ξύλου και το χρώμα του αλλά να καθορίσετε και τις διαστάσεις του επίπλου σας. Το ίδιο ασφαλώς ισχύει και για τους καναπέδες μας και τα υφάσματα τους.
Η διάρκεια εγγύησης των επίπλων μαρτυρά και τον χαρακτήρα της εκάστοτε εταιρείας. Επομένως είναι κριτικής σημασίας και διαχωρίζει τις εταιρείες σε αυτές που προσφέρουν έπιπλα ποιότητας και τις υπόλοιπες. Στην sofa.gr τα έπιπλα μας είναι για μια ζωή. Και επειδή θέλουμε τα λόγια μας να ακολουθούνται από τις ανάλογες πράξεις κάθε έπιπλο μας συνοδεύεται και από την μεγαλύτερη γραπτή εγγύηση της αγοράς. Δεκαετή για τα έπιπλα και δεκαπενταετή για τους καναπέδες. Δείτε περισσότερα στους όρους εγγύησης
Η συνέπεια είναι θεμελιώδης αρχή της εταιρείας μας. Από το στάδιο ακόμη της παραγγελία σας καθορίζουμε την ημερομηνία παράδοσης. Στόχος για εμάς είναι να σας εκπλήξουμε ευχάριστα φέρνοντας τα έπιπλα σπίτι σας νωρίτερα από την προσυμφωνειθήσα ημερομηνία.
Βεβαίως και τα παραδίδουμε στον χώρο σας. Δείτε περισσότερα στους τρόπους αποστολής
Σε εμάς έχετε τη δυνατότητα να δείτε πώς θα είναι τα έπιπλα που επιλέξατε μέσα στο χώρο σας, πριν ακόμα κατασκευαστούν, καθώς και πώς θα λειτουργείτε μέσα σε αυτόν. Για εμάς το κάθε σπίτι είναι μοναδικό γι'αυτό δημιουργούμε και κατασκευάζουμε έπιπλα για τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, έχοντας διατηρήσει υψηλή ποιότητα σε πολύ χαμηλές τιμές. Με την καθοδήγηση μας και με βασικό μέλημα το στυλ και την αρμονία του χώρου σας, επιλέγονται οι ωραιότεροι χρωματικοί συνδυασμοί υφασμάτων, ταπετσαριών και διακοσμητικών αντικειμένων υψηλής αισθητικής, δημιουργώντας έτσι την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε. Δείτε περισότερα στην μελέτη χώρου
Φυσικά και υπάρχουν. Στην sofa.gr λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον και θέλουμε κάθε αγορά να προσαρμόζετε στα δικά σας μέτρα δίχως επιβαρύνσεις. Μεριμνήσαμε λοιπόν και δημιουργήσαμε προγράμματα αποπληρωμών για την μέγιστη δική σας ευκολία. Μπορείτε να βρείτε τους τρόπους πληρωμής αναλυτικά στήν σελίδα τρόποι πληρωμής

Θα χαρούμε να επισκεφτείτε τα καταστήματα μας . Oι έμπειροι σύμβουλοι διακόσμησης  μας είναι έτοιμοι να ακούσουν τις ανάγκες σας !


1. Κατάστημα Δυτικής Αττικής 

Διεύθυνση: Θηβών 410  Ίλιον 

Τηλέφωνο: 210 5789731

Email: info@sofa.gr

Ωράριο:

Δευτέρα - Τετάρτη : 10:00 - 15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 10:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

Σάββατο : 10:00 - 16:00


2. Κατάστημα Ανατολικής Αττικής 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 488 Αγία Παρασκευή 

Τηλέφωνο: 211 1828193 

Email: info@sofa.gr

Ωράριο:

Δευτέρα - Τετάρτη : 10:00 - 15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 10:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00

Σάββατο : 10:00 - 16:00


3. Εργοστάσιο - Παραγωγή

Διεύθυνση: Εμπεδοκλέους 16 Περιστέρι

Τηλέφωνο: 210 5710380

Email: info@sofa.gr

Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 16:30